Satılık 13,500,000₺ - Konut, Müstakil Ev, Villa
Küçükkuyu’da Satılık Müstakil Taş Ev
Mıhlı Mahallesi | Küçükkuyu / Çanakkale
Küçükkuyu’da Satılık Müstakil Taş Ev
Küçükkuyu’nun Mıhlı Mahallesi’nde 1580 m² arsa içerisinde satılık 3 adet müstakil taş ev.
Evlerimizin planları aynıdır. Sadece manzara açıklıkları farklıdır.
Çekimlerini yaptığımız ev ön bloktaki iki evden birisidir.
Bahçenin giriş bölümünde tek araçlık otopark, ön ve arka bölümde de bahçe alanı bulunmaktadır. Otoparkın ve bahçelerin toplam 221 m² kullanım alanı vardır.
Evin planı 5 yatak odası 2 salon şeklindedir. Bina forleks, yani, 4 katlıdır. Biri ebeveyn banyosu olmak üzere toplamda 4 adet banyo bulunmaktadırve Kale markadır.
Eve ikinci kattan giriş yapılmaktadır. Giriş katında 10.1 m² büyüklüğünde koridor, 10 m²’lik ayrı bir mutfak, 32 m²’lik salon, banyo ve 11 m² büyüklüğünde pergoleli bir balkon vardır.
Alt katta yani bahçe katında banyo, 21.5 m² büyüklüğünde bir oda ve 33.5 m² büyüklüğünde bahçeye de çıkışı olan bir salon bulunmaktadır.
Bahçe katındaki tüm pencere ve kapılara demir korkuluk taktırılmıştır.
Evin üçüncü katında ise banyo, 16 m², 15.2 m² ve 14 m²’lik üç adet yatak odası ve balkon vardır.
En üst katta yani 4’üncü katta ebeveyn banyolu 20 m² büyüklüğünde bir yatak odası ve 40 m² büyüklüğünde, panaromik manzaraya sahip 4 cepheli muhteşem bir teras bulunmaktadır.
Bina komple taş işçiliklidir. 30 cm duvar kalınlığı vardır.
Binanın çevre duvarları bile taştandır.
Tüm evlerin kendilerine ait müstakil bahçelerinde doğal (dikme değil) zeytin ağaçları mevcuttur.
Evlerimiz bölge mimarisinin çok üzerinde bir büyüklüğe ve işçiliğe sahiptir.
Mutfak için özel mimarla çalışılmıştır. Lineadekor marka beyaz eşyalar ve tezgah özel altın kuvars taş işçiliğidir.
Doğramalar pimapen değil ısı yalıtımlı aliminyumdur.
Evin iç kapıları Variodor markadır ve merdiven korkulukları perforje korkuluktur.
Planı her türlü dekorasyona uyum sağlayacak niteliktedir.
Kalorifer alt yapısı hazırdır ve petekler takılıdır.
Oda sayılarının çok olmasından dolayı özellikle bahçe katındaki salon ve/veya yatak odası hobi odasına, sinema odasına veya çocuklar için oyun odasına dönüştürülebilir.
Evlerin ana girişlerinin ikinci katta olmasından dolayı 4 katlı bir evin merdiven zahmeti çok fazla hissedilmemektedir.
Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
NOT: Zeytinhan Emlak olarak alım-satım sürecinde ve tüm resmi işlemler boyunca (abonelikler, belediye işlemleri, tadilat vs) evinizde hem fiziki hem de resmi olarak oturabilinceye kadar hizmetimiz devam edecektir.
Her konut yer yüzünde yeşil alan oranını azalttığı için Zeytinhan Emlak olarak bu durumu etki ettiğimiz oranda telafi edebilmek adına her satış için TEMA Vakfı’na hem alıcı hem satıcı hem de kendi adımıza birer fidan bağışı yapıyoruz ve senelik ciromuzdan TEMA’ya yıllık bağış için pay ayırıyoruz.
Kendi yaşam alanımızı oluştururken diğer canlılara da yaşam alanı oluşturabilmek için bu kampanyayı diğer meslektaşlarımıza da öneriyoruz.
Doğadan aldığımızı doğaya geri verdiğimiz takdirde dünyamız daha yaşanılabilir bir yer olacaktır.
Truva Antik Kenti – Küçükkuyu: 71 km
İstanbul – Küçükkuyu: 431 km
Assos Antik Kenti ve Kadırga Koyu – Küçükkuyu: 24 km
Ankara – Küçükkuyu: 670 km
Zeus Altarı ve Adatepe Köyü – Küçükkuyu: 3 km
Bursa – Küçükkuyu: 278 km
Antandros Antik Kenti ve Altınoluk – Küçükkuyu: 10 km
İzmir – Küçükkuyu: 221 km
Kaz Dağları Sarıkız Zirvesi – Küçükkuyu: 65 km
Balıkesir – Küçükkuyu: 124 km
Midilli Adası – Küçükkuyu: 100 mil
Çanakkale – Küçükkuyu: 100 km
Akçay Kordonu – Küçükkuyu: 30 km
Ayvalık Cunda Adası – Küçükkuyu: 80 km
Güre Kaplıcaları – Küçükkuyu: 23 km
Sarımsaklı Pilajı – Küçükkuyu: 81 km